Over Pure Woman

Pure Woman is, zoals de naam al zegt, 100% gericht op de vrouw en specifiek op het versterken van de vrouwelijke schoonheid met de mooiste producten! Met een luxe portfolio aan Beauty Voedingssupplementen van het Duitse kwaliteitsmerk HECH als mede een uitgebreid assortiment cosmetica- en verzorgingsproducten voor wimpers & wenkbrauwen van het Canadese topmerk Misencil, speciaal ontwikkeld voor gebruik met wimperextensions & lash lift, laten we ook de Nederlandse vrouw kennismaken met het beste van de international beauty wereld. Stap voor stap voegen we meer merken toe aan onze portfolio, maar alleen na uitgebreid testen door eigenaresse Nika en haar team. Zo garanderen wij top kwaliteit en producten die daadwerkelijk doen wat de fabrikanten claimen.

Pure Woman is onderdeel van Maison des Salons, het beauty bedrijf opgericht door Nika uit haar passie voor het versterken van de vrouwelijke schoonheid. Al sinds vele jaren is Nika actief in de PR en media rondom beauty en had dit jaren als focus punt binnen haar eigen uitgeverij waarmee ze jarenlang een magazine, en later een boekpublicatie, op het gebied van high-end lifestyle uitgaf. Door het vele reizen kwam ze in contact met mooie Beauty merken uit het buitenland en zag ze wat échte top kwaliteit is. Zo heeft Nika bijvoorbeeld het Canadese “Misencil Wimperextensions” naar Nederland gehaald uit haar eigen frustratie van de minimale kwaliteit van de Nederlandse merken, en kwam ze tijdens haar zoektocht naar de beste voedingssupplementen het Duitse merk HECH tegen.

Bij Maison des Salons én Pure Woman ligt de focus 100% op vrouwelijke schoonheid en hebben wij als missie om jouw “Huisleverancier van Schoonheid” te worden!

 

Houdt onze Webshop & Instagram pagina in de gaten voor de mooiste Beauty producten, en schrijf je hieronder in voor onze Nieuwsbrief!