Word ook Misencil Salon!

Wil je ook werken met de beste wimperextensions en lijmen ter wereld?
Staan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid bij jou ook bovenaan?
Dan nodigen wij jou graag uit om Misencil Salon te worden!

Sluit je aan bij de wereldwijde marktleider!

Misencil is momenteel verkrijgbaar bij ruim 15.000 beautysalons wereldwijd, verdeeld over 50 landen: van Parijs tot Dubai, van Rome tot Toronto en van Rotterdam tot Curacao! Het netwerk van enthousiaste Misencil professionals verspreidt zich snel, ook in Nederland waar de consument steeds vaker expliciet om Misencil wimperextensions vragen.

Ervaar de nieuwe kwaliteit-standaard op het gebied van wimperextensions!

De kracht van Misencil zit in de innovatie:

  • de zachtste- en sterkste wimperextensions
  • de snelst drogende lijmen
  • het uitgebreide assortiment aan verzorgingsproducten

De producten van Misencil zijn speciaal ontwikkeld voor dames met wimperextensions. Elk jaar ontwikkelt Misencil nieuwe producten en voert zij verbeteringen door op basis van de huidige trends en behoeften van zowel de consument als de salons. Alle productontwikkelingen vinden in eigen beheer plaats.

Dat doet de concurrentie Misencil niet na!

Hoe word ik Misencil Salon?

De eerste stap om Misencil Salon te worden is om cursus wimperextensions te volgen bij de Misencil Academie. Er zijn trainingen welke aansluiten bij elk niveau; van Starter tot Ervaren wimperstyliste tot zelfs Masterclass of Trainers niveau. Na afloop van de cursus krijg je een officiëel Misencil certificaat, passend bij de opleiding welke je gevolgd hebt, en een officiële Misencil Salon sticker. Zo weten alle consumenten dat jij een gecertificeerde Misencil wimperstyliste bent en/of dat je een officiële Misencil salon hebt.
Tevens word je toegevoegd aan onze online ‘Salon Locator’ waarmee we consumenten uit jouw regio naar je doorverwijzen.

Cursus volgen of nog graag een persoonlijk gesprek vooraf?

Bij Misencil geloven we in persoonlijke aandacht. Daarom trainen we een kleine groepen, krijg je individuele begeleiding en maken we graag tijd voor een persoonlijk gesprek om je adviseren over de juiste training. Daarnaast adviseren we jou ook over Marketing support en training van het personeel bijvoorbeeld.

Kies je gewenste cursus Maak een vrijblijvende afspraak